SQ Paper

Duurzaamheid, minder plastic en recycleerbaarheid staan hoog op de agenda bij AGF-bedrijven. De consument heeft gesproken, hij wil voortaan uitsluitend verpakkingen die ‘ecologisch’ verantwoord zijn. Hierdoor ontstond de SQ Paper.

Eén van onze grootste primeurs van het afgelopen jaar is de ontwikkeling van papieren verpakkingen met een geperforeerd en gepersonaliseerd venster in de verpakking. Met onze perforaties kan hetzelfde venstereffect gecreëerd worden als een net, maar door onze methode mag de verpakking in Europa bij het papierafval worden gesorteerd. Bovendien bieden de perforaties een uniek uiterlijk en voldoende ventilatie. Omdat de productiemachine voor het maken van perforaties door onze eigen ingenieurs is ontwikkeld, kan elk gewenst patroon of logo worden vervaardigd voor allerlei verschillende materialen en verpakkingsgroottes. De mogelijkheden zijn als het ware oneindig.

De SQ paper is een bewezen product, beschikbaar in verschillende papierkwaliteiten en bestaat in verschillende uitvoeringen (Pillow, Doypack, Sidefolding, Quadroseal etc … ).

N
conform EU norm
N
100% recycleerbaar
N
mono materiaal
N
natuurlijke inkten
N
100% ecologisch verantwoord

Our SQ paper runs smoothly …

THE FASTEST PAPER PACKAGING

VDH Concept

Nerviërslei 15
2900 Schoten
België
Tel: +32 3 685 06 33
Fax: +32 3 645 75 81
BTW BE 0887 722 224
sales@vdhconcept.com

Mail ons