VDH Concept logo
VDH Packaging Concept - Verpakking voor Bintje Aardappelen - Doypack - SQ Pack - SQ Paper

SQ-Doy Paper is uniek, op maat gemaakt en recycleerbaar

SQ-DOY PAPER IS UNIEK, AANPASBAAR EN RECYCLEERBAAR

Duurzaamheid, minder plastic en recycling staan hoog op de agenda bij AGF-bedrijven. “Duurzaamheid is echter nog nooit zo groot geweest als nu. We leveren al jaren verpakkingen met gerecycled plastic, maar dit is nooit aan de consument meegedeeld ‘, zegt Jan Lode Van Den Heuvel van VDH Packaging Creations.’ Het is momenteel erg belangrijk om hierop te reageren, dus hebben we verschillende nieuwe recyclebare verpakkingen voor de AGF-sector. “

SQ-Doy-papier “One van onze grootste primeurs is de ontwikkeling van papieren verpakkingen met een geperforeerd en gepersonaliseerd venster in de verpakking. Met onze perforaties kunt u hetzelfde venstereffect creëren als een net, maar met deze methode kan de verpakking in Europa met het papierafval worden verwijderd . Bovendien bieden de perforaties voldoende ventilatie en een uniek uiterlijk & gevoel; “zegt Jan Lode. “Omdat de productiemachine voor het maken van perforaties door onze eigen ingenieurs is ontwikkeld, kan elk gewenst patroon of logo worden vervaardigd voor allerlei verschillende materialen en verpakkingsgroottes.”

“Dit SQ-Doy-papier is goedkoper dan vergelijkbare papieren verpakkingen met een PE-laag voor het sealen, omdat slechts één materiaal wordt gebruikt (= monomateriaal). Bovendien werkt deze verpakking relatief snel op de verpakkingsmachines en kan het op een rol worden geleverd als en ‘premade’ (= voorgevormde doypacks). Packers kunnen met deze packs alle kanten op, omdat er zoveel mogelijkheden zijn.